Politie zoekt getuigen van gewelddadige overval op geldloper in Hillegom

donderdag 30 november 2017

Hillegom - De politie is op zoek naar getuigen van een gewelddadige overval op een geldloper in de Hoofdstraat. De overval werd rond 12.15 uur door een nog onbekende man gepleegd.

Bij de politie kwam rond 12.15 uur de melding binnen dat er een overval plaatsvond op een geldloper in de Hoofdstraat in Hillegom. De dader gebruikte geweld en maakte een onbekend geldbedrag buit. Direct werd een groot onderzoek gestart in de omgeving. De dader sloeg in onbekende richting op de vlucht. Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor.

Het gaat om een blanke man. Vermoedelijk is hij tussen de 30 en 40 jaar oud. Is hij tussen 1.70 en 1.80 m lang. Hij droeg donkere kleding en hij had vermoedelijk een mutsje op. Hij is in onbekende richting op de vlucht geslagen.

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Heeft u iets gezien in de omgeving van de Hoofdstraat wat mogelijk met deze overval te maken heeft? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vogelenzang | 112 alarmeringen Vogelenzang | Goedkoop Tanken in Vogelenzang | Supermarkten in Vogelenzang | Weerbericht Vogelenzang